top of page

Hevosille

Tarjoan hevosille hoidot osteopatiaa soveltaen opiskellessani kolmatta vuotta Vluggenissa. Hoidot sisältää myös tarvittaessa laseroinnin.

 

Osteopatia

Kokonaisvaltainen manuaalinen hoitomuoto, jonka tarkoituksena on kehon rakenteellisten ja toiminnallisten häiriö- ja kiputilojen löytäminen, hoito ja ennaltaehkäisy. Hoidon tavoitteena on saada kroppa tasapainoon ja liikkuvaiseksi, jotta keho voisi toimia parhaimmalla mahdollisella tavalla. Hoidoissa käytetään useampaa eri tekniikkaa hoitaen kehon sisäistä- ja ulkoista epätasapainoa / toimintahäiriötä.

 

Laserterapia

Lääketieteellinen laser parantaa, ei tuhoa. Laser käynnistää paranemisprosessin edistämällä solujen omaa toimintaa.

Nopeuttaa epitelikudoksen ja kollageenin muodostusta, lisää verenkiertoa ja vähentää turvotusta ja kipua. Edistää myös arpien- ja haavojen paranemista. Laserilla saadaan apua niin kroonisiin, kuin akuutteihin vaivoihin.

Käytössäni on Irradia Mid-Lite 904 kolmipäinen supertehoinen laser.

Ennen hoitoa

  • Hevonen tuodaan hoitoon kuivana, jalat puhtaana ja liikutuksesta tulee olla kulunut ennen hoitoa vähintään 1,5 tuntia.

  • Rokotuksesta tulee olla kulunut vähintään kolme vuorokautta olettaen, ettei rokotus ole nostanut kuumetta.

  • Mahdolliset viimeaikaiset/merkittävät eläinlääkäri lausunnot hoitoon mukaan tai etukäteen s.postitse info@equivital.fi

  • Infoathan mahdollisista sairastapauksista kotitallillasi pikaisesti, jotta voin arvioida oman hevosesi hoidon. Myös mahdolliset lääkekuurit ja vakavat lääketieteelliset syyt on hyvä varmistaa etukäteen.

  • Olethan ajoissa paikalla. Näin ollen varmistamme yhdessä päivän aikataulun sujumisen.

Hoidon jälkeen

  • Viileämmällä säällä olosuhteiden mukainen loimi päälle

  • Juotto & raikasta vettä saatavilla

  • Hoidon jälkeen loppupäivä vapaata / tarhailua

  • Infoan jokaista asiakasta yksilöllisesti, mutta ajatuksena on, että ainakin pari päivää tehdään maastakäsin hoidon jälkeen, jotta hevonen saa rauhassa etsiä kehon tasapainon. Siispä suunnittelethan treenit sen mukaisesti hoidon jälkeen.

Huomioitavaa

Voit peruuttaa hoidon 24h ennen hoitoa veloituksetta. Siitä alle menevissä palautan rahan hätätapauksissa/ eläinlääkärin todistusta vastaan.

Valokuvaaminen hoidoissa on sallittu, mutta videointi ja liikkeiden harjoittaminen itse kotona on ehdottomasti kielletty.

IMG_9664web.jpg
bottom of page